Star-Light DWV-106SI
3.3 (4)

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.3]

A Star Light mosogatógép család nemrégiben jelent meg, úgymond elég friss, de ennek dacára elég nagy mennyiségű modell adódik el, hiszen az ár az sokszor fontos, és ebben az esetben is a Star-Light DWV-106SI egy olcsó modell. Tudni kell erről hogy ez nem a legelsők közé tartozik, szóval már bizonyos javításokat észlelünk rajta. Ezek a javítások inkább a mosási programokra értendő, amik most jobb eredményeket érnek el.
A DWV-106SI egy részben beépíthető mosogatógép, vagyis a gombok kint maradnak, és mivel ugyanakkor egy keskeny modell, ami azt jelenti hogy 45 cm széles, a terítékek száma 10. Ami az energiaosztályt illeti, A+ , ami nem jelent mást mint egy 13 literes vízfogyasztást és egy 0,83 kWh energia fogyasztást az Eco programba.

A Star-Light DWV-106SI 6 programja:

Előmosás: annak ellenére hogy egy kicsi kapacitású mosogatógépről beszélünk, ez egy nagyon fontos program, hiszen néhány percet tart csak, és mivel nem melegíti fel a vizet, az energia fogyasztás majdnem 0.
Gyors: egy gyors 30 perces mosogatás, 40°C vízzel, és ahogy normális az ilyenfajta programoknál, nincs szárítás. E miatt ezek a programok nem a gyakorian alkalmazottak közé tartoznak.
Eco: a legkisebb energiafogyasztású program, normál szennyezett edények számára. 50°C os vízzel mos, és a fogyasztása csupán 0,86 kWh , illetve 13 liter víz.
Super 50: egy 50 perces program, magas hőfokon, jobban mondva egy mindennapi program, normálisan szennyezett tányérok és poharak számára.
Intenzív: egy 65°C on való mosogatás, magas szennyezettség esetére, azonban az érzékeny poharak és kristáj esetére nem ajánlom.
Higiéniai program: az elözőhöz képest ez a program 70°C on mosogat, és azonkívül az utolsó öblítésnél magas hőmérsékletű vizet használ. Általában kisgyerekesek használják nagy előszeretettel ezt a programot.

Sok weboldalon ahol meglehet vásárolni, az jelenik meg hogy van elektromos kijelzője, azonban nincs, szóval maradék idő kijelzése sincs.
Továbbá két nagyon fontos kiegészítő opciót nyújt nekünk a Star-Light DWV-106SI:
Féltöltet : ha nincs tele a mosogatógép, ezzel az opcióval kevesebb vizet fog fogyasztani a gép, azonban a mosogatási idő, illetve hőmérséklet megmarat. Ugyanakkor az energia fogyasztás csökken.
Időkésleltető : ha később akarjuk hogy a gép elkezdje a kiválasztott programot, akkor választhaunk a három időintervalumból : 3 – 6 – 9 óra.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .