Electrolux ESF4200LOW
5 (2)

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

A keskeny Electrolux ESF4200LOW mosogatógép mely 9 terítékes, ideális kis családok számára, vagy azoknak akik ritkábban esznek otthon, de legtöbb esetben 4 vagy annál nagyobb létszámú családok is megvásárolják, mivel nincs elég helyük a konyhába, és ily esetben a csupán 45 cm szélességű mosogatógép ideális tud lenni. 5 mosogatási programmal rendelkezik, és annak ellenére hogy nem egy felsőszíntű modell, van SensorControl-ja, amiről beszélünk hamarosan.

sdfdsfdsf

Az Electrolux ESF4200LOW 5 mosogatási programjának fogyasztása, valamint időtartama:

Eco: ez a legtakarékosabb program, normál mennyiségű edények számára, egy 50°C os mosogatás, és mivel alacsony hőmérsékletü vizet használ, a program hosszú. Viszont csak 9.5 liter vizet fogyaszt és 0,88 kWh elektromos energiát. Ezzel a fogyasztással csak A energiaosztályról beszélünk, vagyis gyenge.
Intenzív: egy magas, 70°C hőfokon elvégzett mosogatás, amelyet erőssen mucskos, vagy száradt ételmaradékos terítékek esetében ajánlott. Ebben a programba akcióba lép a SensorControl, ami érzékeli hogy mennyire van teli a gép, és ennek megfelelően állítja az időtartamot, és a szükséges vízmennyiséget. A program időtartama 130 és 150 perc között lesz, valamint 11 és 13 liter vizet fog fogyasztani. Tehát az energiafogyasztás se lesz fix, ez 1.0 és 1.2 kWh között fog mozogni.
Normál: egy normál mennyiségben tartalmazó ételmaradék esetében használandó mosogatási program, mely 70°C on mosogat. Ez esetbe is aktív a sensorcontrol, a mosogatás ideje 100 és 110 perc között fog lenni, ez idő alatt 15-16 liter vizet és 1.2-1.6 kWh energia fogyasztása van.
Rövid: egy 30 perces mosogatás, viszont 60°C on, ami eléggé ritka dolog a rövid programok esetében. Általába a rövid programok 45 fok körül mosogatnak. A fogyasztása 8 liter víz és 0,8 kwh.
Előmosogatás: 4 liter vízzel, 14 percen keresztül. Mivel a vizet nem melegíti fel, az elektromos energia fogyasztás elenyésző.

Electrolux ESF4200LOW tartalmaz időkésleltetést is, vagyis ha azt akarjuk hogy később kezdje el a mosogatást, van rá opciónk. Más opciónk meg kiemelkedő tehnika nemigazán van jelen, mivel ez egy elég olcsó modell. Ennek ellenére, tartalmazza az 5 legfontosabb mosogatási programot, és a sensorcontrol gondolkodik a sporlásról.

Salvează

Salvează

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Egy kis gondolat “Electrolux ESF4200LOW”