Indesit DFG26B1
5 (2)

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Az Indesit DFG26B1 egy standard 60 cm szélességű mosogatógép, amely annak ellenére hogy egy elég egyszerű modell, a legfontosabb programokat es kiegészítő opciókat tartalmazza. Összesen hat programot tartalmaz, melyek közt megtalálható az előmosogatás is, hisz egy nagykapacitásu mosogatógépnel ez egy kritikus program. Mivel egy aránylag olcsó modell, nem lehet túl nagy elvárásunk az energia fogyasztással kapcsolatosan, tehát A+ ebbe az esetbe, ami azt jelenti hogy az Eco programba mindössze 11 liter vizet és 1,04 kWh energiát fogyaszt.

Az Indesit DFG26B1 6 programjának fogyasztása és időtartama:

Eco: mint előbb is említettem, ennek a programnak a fogyasztása alapján kapja meg az energiaosztájt, vagyis 11 liter víz és 1,04 kWh energia, hiszen 50°C on mosogat, és e miatt a program időtartama 3 óra és 10 perc.
Intenzív: magas hőfokon és magas nyomáson elvégzett mosogatás. Ideális erőssen szennyezett tálak, lábosok esetén , hiszen 65°C on mosogat. Mivel a program 150 perces és 16 liter vizet fogyaszt ez idő alatt, az energiafogyasztás nagy, illetve 1,3 kWh.
Normál: egy úgymond mindennapi program, normál mennyiségű szennyezetségre, hisz 55°C on mosogat. Összesen 16 liter vizet fog elfogyasztani.
Kényes: ideális magas hőfokot nem bíró poharak es porcelánok esetén, hisz csak 45°C on mos, alacsony víznyomással. A program időtartama 90 perc, mely alatt 12 liter vizet és 0,9 kwh energiát fog elfogyasztani.
Gyors: egy rövid 40 perces program, 50 fokos mosogatással, és szárítás nélkül. Az hogy hiányzik a szárítás, az teljesen normális a gyors programoknál. A 40 perc alatt mindössze 0,9 kWh energiát es 9 liter vizet fog elhasználni.
Előmosogatás: egy mindössze 10 perces előmosogatás 4 liter vízzel, és mivel a vizet nem melegíti fel, az energiafogyasztás csak 0,01 kwh. Ez a program ideális egy fő program előtt, ha az ételmaradék az edényeken már száraz, vagy este hamar lefutatjuk hogy megelőzzuk az ételmaradék megszáradását.

Indesit DFG26B1 EU tartalmazza az összes fő mosogatási programot, annak ellenére hogy nem egy kiemelkedő kategóriás darab, sőt a két legfontosabb kiegészítő opciót is tartalmazza:
Féltöltet – ha nincs még teli a mosogatógép kiválasszuk ezt az opciót, a program időtartama és mosogatási hőmérséklete megmarad, viszont kevesebb vizet fog fogyasztani, tehát elektromos energiát is.
Késleltetett indítás – ha azt szeretnük hogy ne rögtön kezdődjön el a mosogatás, bállíthatjuk hogy 3-6-9 órával később kezdjen.

Az előlapon nincs digitális kijelző, viszont egy ennyire olcsó modellnél nem is nagyon várható el.

Salvează

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .